۲۸/ارديبهشت/۱۴۰۴ | ۰۲:۳۰
زمان واریز یارانه جدید دولت اعلام شد قیمت پایه و شرایط واگذاری سه مجموعه سوارکاری تصویب شد شناسایی فرار مالیاتی ۶۷۷ همتی در یک صندوق قرض‌الحسنه شناسایی ۳۵۰ فعال بازار رمز ارز که فرار مالیاتی داشتند پاسخ رئیس کل مالیاتی به ابهامات فراخوانهای ارزش افزوده نرخ مالیات پرسودترین شرکتها صفر تا ۱۰ درصد بوده است شرایط توقیف اموال مودیان مالیاتی ابلاغ شد+ سند اعلام آخرین مهلت استفاده از اعتبار مرحله اول کالابرگ الکترونیکی+ جزییات مهلت شرکت در مزایده ۶۲۱ اموال تملیکی تمدید شد ۷۰ درصد هزینه‌های جاری دولت از مالیات تأمین شد سهم مالیات از تولید ناخالص داخلی به ۸ درصد رسیده است گزارش سازمان حسابرسی از بدهی مالیاتی رایتل سازمان امور مالیاتی: باید با جدیت وارد حوزه رمز ارز شویم ابلاغ دستورالعمل تأسیس و فعالیت کارگزاری‌های جذب سرمایه اخبار جدید درباره تغییر ساعت کاری ادارات + جزییات پیشی گرفتن قطری ها در فشار افزایی مهاجرت گاز را به دنبال دارد
سخنگوی کمیسیون تلفیق در گفت‌وگو با «اقتصاد معاصر» مطرح کرد

پیشنهاد افزایش میزان ارز ترجیحی به ۱۵.۵ میلیارد دلار

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۴ مجلس شورای اسلامی، گفت: برای افزایش میزان تخصیص ارز ترجیحی پیشنهاداتی مطرح شده است و احتمال تجدید رای در این‌باره وجود دارد.
پیشنهاد افزایش میزان ارز ترجیحی به ۱۵.۵ میلیارد دلار
کد خبر:۸۷۷۲

رحیم زارع، نماینده مردم آباده و سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد معاصر، در ارتباط با استفاده از گزارش تفریغ بودجه دیوان محاسبات برای بودجه سال آینده اظهار داشت: آن‌چه در کمیسیون و بررسی‌های دیوان محاسبات مطرح شده، مسئله حکم‌های غیر بودجه‌ای است که تاثیر منفی بر عملکرد دولت داشته است. اکنون تلاش بر این است که با مدیریت ریاست مجلس، رئیس تلفیق و سایر اعضای کمیسیون تلفیق، این موضوعات را ساماندهی کنند. در گزارش دیوان محاسبات یکی از نکات کلیدی حکم‌های غیر بودجه‌ای است که بر عملکرد دولت تاثیر گذاشته و موجب کاهش کارایی بودجه شده است. 

وی تصریح کرد: برای حل این مسئله، تاکید بر حذف موارد غیر بودجه‌ای از لایحه بودجه وجود دارد. حتی مواردی بوده که رئیس مجلس نیز تاکید کرده‌اند که به دلیل غیر بودجه‌ای بودن نیازی به حضورشان نیست و می‌توان آنها را حذف کرد. این حساسیت‌ها و بررسی‌ها نشان می‌دهد که ساختار بودجه نیازمند بازنگری اساسی است. به همین دلیل، برنامه‌ریزی برای تقسیم تبصره‌ها به صورت نظارتی انجام شده تا عملکرد بودجه‌ای کشور به‌طور دقیق‌تر ارزیابی شود. این عملکرد تاثیر مستقیمی بر زندگی و معیشت مردم و امور جاری کشور دارد. 

زارع ادامه داد: برای افزایش میزان تخصیص ارز ترجیحی پیشنهاداتی مطرح شده است. احتمالا تجدید رای در این رابطه رخ دهد. پیشنهاد این است که میزان ارز ترجیحی کالا‌های اساسی به ۱۳.۵ میلیارد یورو برسد که معادل ۱۵.۵ میلیارد دلار است. 

 

کد ویدیو
ارسال نظرات