۱۰/تير/۱۴۰۴ | ۲۳:۵۲
بیش از ۲۰۰ خانواده آسیب‌دیده در هتل‌های شهرداری اسکان یافتند زیرساخت قانونی تدوام ارائه کالابرگ به مردم فراهم شده است ریزش سهام در شرایط جنگی امری طبیعی است افزایش قیمت محصولات تصور اشتباه خودروسازان برای جبران خسارات است ارائه طرح اختصاص ۱٪ از بیمه شخص ثالث به هلال‌احمر به هیات ‌رئیسه مجلس اکثر بانک‌ها از پرداخت وام ازدواج با بهانه‌های مختلف سر باز می‌زنند سرمایه اجتماعی پشتوانه عبور کشور از بحران‌هاست با تقویت اصناف و مشارکت مردم تحریم‌ها بی‌اثر می‌شود بقایی: ایران از حقوق خود در استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای دفاع می‌کند دستور معاون اول برای تدوین برنامه اداره کشور در شرایط پس از جنگ ۱۲ روزه فرآیند بازسازی باید با کمترین بروکراسی و پیچیدگی اداری انجام شود حمایت‌هایی از بنگاه های کوچک و بزرگ و بازارهای مالی انجام خواهد گرفت بانک‌های خصوصی جز زیان، عایدی دیگری برای اقتصاد ما نداشته‌اند اصلاح دوباره طرح مالیات بر سوداگری و سفته‌بازی

توضیح مجمع تشخیص مصلحت درباره بررسی جداگانه CFT و پالرمو

سخنگوی مجمع تشخیص مصلحت نظام اعلام کرد: تصمیم مجمع برای بررسی جداگانه کنوانسیون‌های CFT و پالرمو از موضوع FATF، بر اساس نامه‌ای‌ است که به درخواست رئیس‌جمهور و با موافقت و ابلاغ رهبری انقلاب به مجمع ارسال شده و ماموریت مجمع صرفا بررسی همین دو کنوانسیون است.
توضیح مجمع تشخیص مصلحت درباره بررسی جداگانه CFT و پالرمو
کد خبر:۱۸۴۰۶

به گزارش اقتصاد معاصر؛ محسن دهنوی در پاسخ به توئیت مجید شاکری درباره انتقاد از بررسی جداگانه کنوانسیون‌های پالرمو و CFT از موضوع FATF، نوشت:

«‏۱. شما می‌دانید که طبق قانون اساسی، مجمع تشخیص مصلحت نظام در موارد اختلافی بین مجلس و شورای نگهبان ورود می‌کند و در این مورد، مصوبه مجلس، پیوستن ایران به کنوانسیون‌های پالرمو و CFT بوده است. به همین دلیل، بررسی دقیق و گام‌به‌گامِ هر یک از این لوایح ضروری‌ست.

‏۲. تصمیم مجمع در خصوص بررسی جداگانه کنوانسیون‌های CFT و پالرمو از موضوع FATF، بر اساس نامه‌ای‌ست که به درخواست رئیس‌جمهور و با موافقت و ابلاغ مقام معظم رهبری به مجمع ارسال شده که در آن، ماموریت مجمع صرفا بررسی همین دو کنوانسیون بوده است.

‏۳. این نوع بررسیِ مجزا نه‌تنها منافاتی با کلیت FATF ندارد، بلکه اقدامی ضروری برای رعایت مصالح نظام است. پذیرش و انجام اقدامات ۴۱گانه FATF نه به مجمع ارجاع شده و نه مجمع، محل اظهار نظر در مورد آن به شمار می‌رود. در نهایت، مجمع از همه نقدها و دیدگاه‌های کارشناسی استقبال می‌کند.»