
نصب بیش از ۴ میلیون کنتور هوشمند در کشور

به گزارش اقتصاد معاصر؛ حامد احمدی با بیان اینکه به همین منظور تاکنون بیش از ۴ میلیون کنتور هوشمند در کشور نصب شده و ۳ میلیون کنتور دیگر در حال نصب است که از این طریق، اظهار کرد: مصرف برق مشترکان پرمصرف بالاتر از الگو قابل کنترل خواهد بود.
وی در خصوص استفاده از فناوریهای نوین برای مدیریت مصرف برق در بخش توزیع و رصد برق پرمصرفها اظهار کرد: در تابستان سال گذشته تجربه موفقی در خصوص محدودسازی مشترکان بدمصرف در حوزه اداری داشتیم و امسال این محدودسازی مصرف برای مشترکان پرمصرف و بالای الگوی مصرف در حوزههای تجاری و خانگی اتفاق خواهد افتاد و با استفاده از ابزارهای محدودکننده و بررسی ظرفیت کنتورهای هوشمند، این کنترل و محدودسازی انجام میشود.
احمدی ادامه داد: اما همچنان پیشنهاد ما به هموطنان مثل سالهای گذشته این است که با مدیریت بهینه مصرف برق از این شرایط جلوگیری کنند که هم از نظر اقتصادی کمک قابل توجهی به خانوادهها میشود و هم محدودسازی و قطع برق نیز اتفاق نخواهد افتاد.
احمدی در خصوص میزان الگوی مصرف برق مشترکان اضافه کرد: این الگو برای مناطق عادی کشور ۳۰۰ کیلوواتساعت در ماه و برای مناطق گرمسیر ۲۵۰۰ کیلوواتساعت در ماه است. بحث محدودسازی لزوما به معنای قطع شدن جریان برق نیست، وی با بیان اینکه اگر مشترک از تعریف الگو فراتر رود قطع برق برای او اتفاق میافتد و اگر به مصرف عادی برگردد مجدد برق او وصل خواهد شد، افزود: این کار با اندازهگیریهای هوشمند اتفاق میافتد، بدون اینکه مامور برق در محل حضور یابد.
وی درباره نحوه نظارت توضیح داد: اگر توان و جریان مصرف از الگوی تعریف شده اضافهتر باشد به فاصلهای کوتاه مثلا حدود ۲۰ دقیقه قطع میشود و به مشترک اجازه میدهد مصرف برق خود را کنترل کند و با اندازهگیری مجدد اگر مصرف کم شده باشد انشعاب برقرار میشود و اگر کاهش مصرف اتفاق نیفتاده بود مجدد قطع خواهد شد./ ایسنا
مدیرکل دفتر هوشمندسازی و فناوریهای نوین در پایان به مشترکان خاطر نشان کرد: قاعدتاً سیستمهای هوشمند لوازم اندازهگیری از نظر بحث امنیتی نسبت به سیستمهای مشابه بسیار امنتر است و امکان دستکاری وجود ندارد.
انتهای پیام