
۶۵ درصد مشترکان برق تهران الگوی مصرف را رعایت میکنند

به گزارش اقتصاد معاصر؛ کامبیز ناظریان دوشنبه شب در دومین جلسه شورای اطلاعرسانی استان تهران افزود: در این راستا باید همه مشترکان به کنتور هوشمند مجهز شوند تا کنترل و مدیریت شود، البته یکی از سیاستهای حوزه خانگی برنامههای تشویقی است که پاداش صرفهجویی به مشترکان داده میشود.
به گفته وی، پارسال ۳.۵ میلیون نفر مشترک خوش مصرف در تهران مشمول پاداش صرفهجویی شدند امسال این برنامه را داریم تا با مصرف بهینه برق، قبض رایگان برای آنها صادر شود، در این راستا باید به مردم آگاهی داده شود که در دوران پیک، مصرف خود را کاهش دهند.
وی اظهار کرد: همچنین با توجه به اینکه ارتباط مستمر با مردم داریم، پارسال ۱۰ میلیون پیامک برای مشترکان ارسال شد که امسال باید آمار پیامکها را افزایش دهیم.
ناظریان ادامه داد: با توجه اینکه پیک مصرف برق در تابستان است و براساس آمارهای موجود ۱۲ تا ۱۵ درصد مصرف برق کشور مربوط به استان تهران است باید ۱۰ درصد صرفهجویی به ازای هر مشترک داشته باشیم تا با کمترین محدودیت در تابستان مواجه شویم.
وی اضافه کرد: در حوزه برق یکی از برنامهها استفاده از دمای آسایش است که میتواند کنترل مصرف را به همراه داشته باشید یعنی مردم از دمای ۲۵ درجه برای وسایل گرمایشی خود استفاده کنند.
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ گفت: باید تمرکز در ساعت پیک مصرف برق در تهران باشد که در همین راستا پویش ۱۰ درصد صرفهجویی به ازای هر مشترک میتواند به مدیریت مصرف برق کمک کند.
پیشنهاد تغییر ساعت اصناف برای کاهش مصرف برق
مدیرعامل شرکت توزیع برق تهران بزرگ با اشاره به اینکه حوزه اصناف ۲۵ درصد مصرف برق شهر تهران را به خود اختصاص دادهاند، گفت: در این حوزه لازم است که اطلاعرسانی در پاساژها و مراکز تجاری بزرگ این استان برای کاهش مصرف برق انجام شود.
وی پیشنهاد کرد که با تغییر ساعت و کاهش ساعت در زمان پیک مصرف برق در این اماکن، بخشی از مصرف بهینه برق را تامین کرد البته این موضوع نیازمند تعیین تکلیف از سوی استانداری تهران است تا در این راستا ۱۵۰ مگاوات صرفهجویی داشته باشیم.
ناظریان ادامه داد: از آنجا که بیش از ۱۰ درصد از مصرف برق تهران در حوزه سازمانها، ادارات و دستگاههای اجرایی است و یکی از نقاط قابل توجه صرفهجویی این بخش است لذا تغییر ساعات کار ادارات نیز ضروری است و پیشنهاد شده که ساعات کار ادارات از ۱۵ خرداد تغییر کند.
وی اضافه کرد: با این اقدام امکان کاهش ۳۰ درصدی مصرف برق در تهران وجود دارد بنابراین کاهش ساعات اداری یک پیشنهاد مهم در این زمینه است و همچنین باید سامانه سرمایشی همه ادارات و سازمانها پس از پایان ساعات کار بطور کامل خاموش شود.
ناظریان معتقد است که در حوزه اطلاعرسانی باید از ظرفیت مردم استفاده کرد زیرا استفاده از ظرفیتهای مردمی و مساجد در این زمینه برای صرفهجویی در حوزه انرژی نیاز است.
وی یادآور شد: باید تغییر رفتار مشترکان و افزایش تابآوری را اجرایی کرد تا در اوج مصرف برق که از اردیبهشت تا نیمه شهریورماه است، با مشکل مواجه نشویم./ ایرنا