۲۰/تير/۱۴۰۴ | ۰۸:۲۰
مشترکان پرمصرف پیامک هشدار و اخطار قطع برق دریافت می‌کنند کدام بخش‌های گاز کشور در جنگ ۱۲روزه هدف حملات قرار گرفت؟ وزیر نفت: تجاوز به تولیدکنندگان انرژی نقض قوانین بین‌الملل و تهدید ثبات جهانی است جالی خالی نیروگاه‌های خورشیدی شناور در ایران لزوم مدیریت مصرف برای پایداری شبکه برق تهران صدور مجوز احداث نیروگاه ۳۰۰ مگاواتی در پایتخت ایجاد مشوق‌ برای استفاده مردم از لوازم برقی کم مصرف هشدار رشد قابل‌توجه مصرف برق طی روزهای آینده ثبت رکورد تاریخی مصرف ۲۰۰میلیون لیتر بنزین در یک روز راه حل حفظ پایداری برق با دمای ۴۰ درجه فقط مدیریت مصرف است پایداری آب تهران در ایام جنگ با تلاش شبانه‌روزی کارکنان آبفا ممکن شد ترمیم کامل شبکه برق پس از حملات اخیر در کمتر از ۴۸ ساعت آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس ۶۰ مگاوات ظرفیت جدید تولید برق پراکنده وارد مدار می‌شود دولت با تمام توان حامی سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر است
۰۹:۴۲ ۱۴۰۳/۱۱/۱۴
رئیس سازمان انرژی اتمی در گفت‌وگو با «اقتصاد معاصر»؛

هر سال یک نیروگاه اتمی جدید پس از برنامه هفتم به شبکه برق می‌افزاییم

رئیس سازمان انرژی اتمی از برنامه‌ریزی دقیق برای سه برابر کردن ظرفیت نیروگاه‌های اتمی و ورود هر ساله نیروگاه‌های جدید به مدار پس از پایان برنامه هفتم خبر داد.
هر سال یک نیروگاه اتمی جدید پس از برنامه هفتم به شبکه برق می‌افزاییم
کد خبر:۱۴۲۲۶

محمد اسلامی، رئیس سازمان انرژی اتمی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصاد معاصر از برنامه‌ریزی جامع برای توسعه نیروگاه‌های اتمی و تحقق اهداف بلندمدت این حوزه خبر داد. 

اسلامی با اشاره به تاخیر‌های گذشته در برنامه توسعه نیروگاه‌های اتمی اظهار داشت: ما از سال ۱۴۰۰ به این موضوع پرداختیم و در ۲۰ فروردین ۱۴۰۱، سند جامع توسعه نیروگاه‌های اتمی با حضور شهید آیت‌الله رئیسی رونمایی شد. این سند به هدف افزایش ظرفیت نیروگاهی به ۲۰ هزار مگاوات که مورد تاکید مقام معظم رهبری در ۲۰ سال گذشته بوده، تدوین شده است. 

وی افزود: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته و سندی که به تایید شورای عالی انرژی کشور رسیده و توسط سازمان برنامه و بودجه ابلاغ شده است، هدف‌گذاری کرده‌ایم تا سال ۱۴۲۰ ظرفیت نیروگاه‌های اتمی را به ۲۰ هزار مگاوات برسانیم. در این مسیر، ظرفیت فعلی را که ۱۰۰۰ مگاوات است به ۳۰۰۰ مگاوات افزایش خواهیم داد و پس از پایان برنامه هفتم هر سال یا هر دو سال، یک نیروگاه جدید به شبکه اضافه خواهد شد. 

اسلامی همچنین به اهمیت مشارکت بخش خصوصی در این برنامه اشاره کرد و گفت: از سال آینده، ۲۰ درصد از برق تولیدی را می‌توانیم در بازار و در قرارداد‌های مستقیم با صنایع ارائه دهیم. این اقدام موجب ایجاد مزیت‌های اقتصادی و بازگشت سرمایه مطلوب برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی خواهد شد. 

رئیس سازمان انرژی اتمی با تاکید بر اهمیت برنامه‌ریزی دقیق و مستمر بیان کرد: تحقق این اهداف نیازمند حمایت و همکاری همه‌جانبه دولت، بخش خصوصی و جامعه است تا بتوانیم ظرفیت انرژی اتمی کشور را به سطح مورد انتظار برسانیم.

کد ویدیو